Tudományos konferencia- 10 éves a Betekintő

Tudományos konferencia- 10 éves a Betekintő

Meghívó

Betekintő konferencia

Tisztelt Hölgyem/Uram, Kedves Kolléga!

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára tisztelettel meghívja Önt a "Nagyítás – 10 éves a Betekintő" című tudományos konferenciára.

Helyszín: Budapest, Eötvös utca 7. Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára, Oszlopos Terem
Időpont:  2017. november 29.

A programról erre a linkre kattintva tájékozódhat. 

 

Témakörök: 
Konferencia

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően, 2020. június 29-étől ismét kinyitjuk Levéltárunk ügyfélszolgálatát és kutatótermét, amelyek idén augusztusban sem zárnak be. A zárás alatt érkezett állampolgári megkeresések feldolgozását folyamatosan végezzük, ezzel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Kutatótermünkben az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében csökkentett létszámban tudunk egyidőben kutatókat fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. Az időpontok foglalása 2020. június 24-étől válik lehetővé, a Levéltár honlapján található kutatoterem.abtl.hu linken keresztül, amellyel kapcsolatban kutatóink a számukra kiküldött hírlevélben találnak több információt. Az elkészült másolatok átvételéhez nem kell időpontot foglalni.
A veszélyhelyzet feloldását követően is több egészségügyi óvintézkedést fenntartunk, ezért kérjük ügyfeleinket és kutatóinkat, hogy használják a Levéltár által biztosított érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót és viseljenek maszkot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára