Filmklub regisztráció

Filmklub a Levéltárban

A regisztráció lezárult! 

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a járványhelyzetre való tekintettel csak regisztrációval lehet a filmklub vetítésén részt venni. A maximális létszám 20 fő, ezért csak az első 20 jelentkezőt áll módunkban elfogadni.

Megértésüket köszönjük.

A soron következő filmklub 2020. szeptember 2-án 17-kor kezdődik a Levéltár aulájában (1067 Budapest, Eötvös utca 7.)

Kérjük adja meg adatait, hogy regisztálhassuk a látogatásra.

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően, 2020. június 29-étől ismét kinyitjuk Levéltárunk ügyfélszolgálatát és kutatótermét, amelyek idén augusztusban sem zárnak be. A zárás alatt érkezett állampolgári megkeresések feldolgozását folyamatosan végezzük, ezzel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Kutatótermünkben az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében csökkentett létszámban tudunk egyidőben kutatókat fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. Az időpontok foglalása 2020. június 24-étől válik lehetővé, a Levéltár honlapján található kutatoterem.abtl.hu linken keresztül, amellyel kapcsolatban kutatóink a számukra kiküldött hírlevélben találnak több információt. Az elkészült másolatok átvételéhez nem kell időpontot foglalni.
A veszélyhelyzet feloldását követően is több egészségügyi óvintézkedést fenntartunk, ezért kérjük ügyfeleinket és kutatóinkat, hogy használják a Levéltár által biztosított érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót és viseljenek maszkot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára