Hírek, információk

Informatikai karbantartás - 2021. február 9.

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy informatikai karbantartás miatt 2021. február 9-én kedden levéltárunk internetes szolgáltatásaiban 10 és 16 óra között rövid kiesések fordulhatnak elő.
Türelmét és megértését előre is köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára

Informatikai karbantartás - 2021. január 29.

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy informatikai karbantartás miatt 2021. január 29-én pénteken levéltárunk internetes szolgáltatásai előre láthatóan 13 és 17 óra között nem lesznek elérhetők.
Türelmét és megértését előre is köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára

A Levéltár tudományos kutatói a médiában

Krahulcsán Zsolt a Nemzeti Emlékezet Bizottsága gondozásában megjelent Pártállambiztonság című könyvéről nyilatkozott a Kossuth Rádióban, valamint az M1 csatornán. Az érdeklődők a beszélgetést ezen a linken hallgathatják meg, illetve nézhetik meg.

Szekér Nóra a Nemzeti Emlékezet Bizottsága elnöke, Földváry Kiss Réka társaságában idézte fel Soós Géza pályafutását az M5 csatorna Magyar Hősök című podcastjában.

Az adást ezen a linken hallgathatják meg.

A Levéltár munkatársai a médiában

A karácsony körüli időszakban a Történeti Levéltár két munkatársa is nyilatkozott ismert médiumokban. Krahulcsán Zsoltot a Válasz Online kérdezte frissen megjelent, állambizontsági vezetők portréit tartalmazó kötete kapcsán. A beszélgetés ezen a linken olvasható.


Szőnyei Tamás kollégánk, a magyar könnyűzenei élet ismert kutatója pedig a rendszerváltás korának rockegyütteseit idézte fel. A beszélgetést ezen a linken hallgathatják meg.

Oldalak