KISÉRTŐ KÖZELMÚLT - Avagy a rendszerátalakítás egyik deficitje

KISÉRTŐ KÖZELMÚLT - Avagy a rendszerátalakítás egyik deficitje

2 100Ft.-

0 értékelés
0


A L'Harmattan Kiadó és az ÁBTL közös kiadása A titkosszolgálati iratok magyarországi utóélete az átmenetinek gondolt rendszerváltási deficitből tartósulni látszó demokrácia deficitté patinásodott. A szerző többféle pozícióban szólal meg e tárgykörben: magánemberként, könyökvédős törvényszolga hivatalnokként, illetve tanult hivatását művelő történészként.

Cikkszám: ISSN 1586 9784. ÁBTLL'Harmattan

Bp. Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára - L'Harmattan 2011, 188 oldal
Közelmúltunk hagyatéka sorozat
Sorozatszerkesztő: Gyarmati György

Kapható az ÁBTL Ügyfélszolgálatán és a könyvesboltokban.

Terjedelem188 oldal
Kiadvány típusaSaját kiadvány
Súly
Súly: 298 g
Méretek
Méretek: 225 mm × 158 mm × 12 mm

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően, 2020. június 29-étől ismét kinyitjuk Levéltárunk ügyfélszolgálatát és kutatótermét, amelyek idén augusztusban sem zárnak be. A zárás alatt érkezett állampolgári megkeresések feldolgozását folyamatosan végezzük, ezzel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Kutatótermünkben az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében csökkentett létszámban tudunk egyidőben kutatókat fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. Az időpontok foglalása 2020. június 24-étől válik lehetővé, a Levéltár honlapján található kutatoterem.abtl.hu linken keresztül, amellyel kapcsolatban kutatóink a számukra kiküldött hírlevélben találnak több információt. Az elkészült másolatok átvételéhez nem kell időpontot foglalni.
A veszélyhelyzet feloldását követően is több egészségügyi óvintézkedést fenntartunk, ezért kérjük ügyfeleinket és kutatóinkat, hogy használják a Levéltár által biztosított érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót és viseljenek maszkot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára