Reprográfiai díjtételek

Reprográfiai díjtételek

 

A Történeti Levéltár alaptevékenysége körében végzett szolgáltatások 2020. július 1-től alkalmazandó költségtérítésének összegei:

nettó
Fénymásolat készítése: Kutatási engedéllyel rendelkezők részére: A/4-es méretben 71 Ft
A/3-as méretben 126 Ft
Kutatási engedéllyel nem rendelkezők részére: A/4-es méretben 102 Ft
A/3-as méretben 150 Ft
Fotók digitalizálása: Kutatási engedéllyel rendelkezők részére: 150 dpi (JPEG) 378 Ft
300 dpi (TIFF) 785 Ft
Kutatási engedéllyel nem rendelkezők részére: 150 dpi (JPEG) 2.323 Ft
300 dpi (TIFF) 4.800 Ft

Az ÁFA – mértéke jelenleg 27 % - a mindenkor hatályos jogszabályok szerint számolandó.

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően, 2020. június 29-étől ismét kinyitjuk Levéltárunk ügyfélszolgálatát és kutatótermét, amelyek idén augusztusban sem zárnak be. A zárás alatt érkezett állampolgári megkeresések feldolgozását folyamatosan végezzük, ezzel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Kutatótermünkben az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében csökkentett létszámban tudunk egyidőben kutatókat fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. Az időpontok foglalása 2020. június 24-étől válik lehetővé, a Levéltár honlapján található kutatoterem.abtl.hu linken keresztül, amellyel kapcsolatban kutatóink a számukra kiküldött hírlevélben találnak több információt. Az elkészült másolatok átvételéhez nem kell időpontot foglalni.
A veszélyhelyzet feloldását követően is több egészségügyi óvintézkedést fenntartunk, ezért kérjük ügyfeleinket és kutatóinkat, hogy használják a Levéltár által biztosított érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót és viseljenek maszkot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára