Irodalom éjszakája 2019 - videó

Irodalom éjszakája 2019 - videó

2019. március 28-án Gazsó György, a Radnóti Színház színművésze olvasott fel részleteket Vida Gábor: Egy dadogás története című regényéből.
A helyszín az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára volt. Az esemény az Irodalom Éjszakája rendezvénysorozat keretében zajlott.

https://www.irodalomejszakaja.hu/gazsogyorgy?fbclid=IwAR3mAiCFRBo9ok3Pm3SeWKCHnoSnm_smLh1QX65NQmZr5EfygVfeilrGG8Q

Témakörök: 
EseményVideó

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően, 2020. június 29-étől ismét kinyitjuk Levéltárunk ügyfélszolgálatát és kutatótermét, amelyek idén augusztusban sem zárnak be. A zárás alatt érkezett állampolgári megkeresések feldolgozását folyamatosan végezzük, ezzel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Kutatótermünkben az egészségügyi biztonsági szempontok megtartása érdekében csökkentett létszámban tudunk egyidőben kutatókat fogadni, ezért – további rendelkezésig – előzetes időpontfoglalást vezetünk be. Az időpontok foglalása 2020. június 24-étől válik lehetővé, a Levéltár honlapján található kutatoterem.abtl.hu linken keresztül, amellyel kapcsolatban kutatóink a számukra kiküldött hírlevélben találnak több információt. Az elkészült másolatok átvételéhez nem kell időpontot foglalni.
A veszélyhelyzet feloldását követően is több egészségügyi óvintézkedést fenntartunk, ezért kérjük ügyfeleinket és kutatóinkat, hogy használják a Levéltár által biztosított érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót és viseljenek maszkot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára